Szerezzen be bútorokat szuper áron

diana dohányzóasztal

Színes választék

Számos kollekciót és egyéni modelleket is kínálunk az egész lakásba vagy házba.

Intézzen el mindent online, otthona kényelmében

Elég pár kattintás, és az álombútor már úton is van

Több fizetési mód

Fizethet készpénzzel, banki átutalással vagy részletekben.

Dianaüveg dohányzóasztal - több színben

Dianaüveg dohányzóasztal erős üveglappal, alul tálcatartóval. Csak megköszönni szeretném a telefonon elérhető kedves kolléganőjüket, hogy a két megrendelésemet, melyeket-egymást követő nap adtam le, már intézkedett is, hogy egy napon legyen a kiszáll

Üveg dohányzóasztalok

Monroe dohányzóasztal /Lak/ 18900 Ft. Termék részletes adatai>>Medea dohányzóasztal. 19900 Ft. Termék részletes adatai>>Diana magasfényű dohányzó /MBT/ 20900 Ft. Termék részletes adatai>>Luna dohányzóasztal. 21700 Ft. Termék részletes adatai>>Astra d

Diana dohányzó

Azárak tájékoztató jellegűek. Fenntartjuk az árváltozás jogát. Nem minden esetben tudjuk a gyártók által diktált változásokat azonnal lekövetni!!!

Diana dohányzóasztal - 22 674 Ft : Megfizethetőbútor ...

Diana dohányzóasztal Méret: 110x60x45 cm A terméket lapra szerelten, csomagolva szállítjuk.... Diana dohányzóasztal - 22 674 Ft : Megfizethetőbútor, Országos házhoz szállítás! Úgy tűnik a JavaScript ki van kapcsolva a böngésződben.

HAL-Diana Introüveg dohányzóasztal - Teirodád.hu

HAL-Diana Introüveg dohányzóasztal A modern, dizájnos üveg dohányzóasztal a korszerű iroda, dolgozószoba berendezésének kiegészítésére ideális választás, de a nappaliban is nagyon jól mutat majd. A dohányzóasztal esztétikus kivitelét az átlátszó üveg

Dohányzó asztalok | Boda Bútor

Meghatározza a nappali képét a dohányzóasztal Sokszor nem is gondolnánk, hogy egy kisebb méretű bútordarab, berendezési tárgy mennyit képes alakítani egy adott helyiség összképén. Ilyen a dohányzóasztal is: nem túl nagy, mégis nagyban képes befolyáso

Diana Sarokülő - Alaba.hu

Nyilatkozom, hogy az Adatkezelési tájékoztató tartalmát megismertem, a személyes adataim kezeléséhez az abban foglalt célok elérése érdeké-ben önkéntesen hozzájárulok. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulást önkéntesen, külső befolyás nélkül tettem meg.

Dohányzóasztalok

A Kirby dohányzóasztal különleges formatervezésének köszönhetően méltán válik a nappali központi bútorává. Kiváló minőségű, laminált MDF-ből és porszórt acélból készült, így garantáltan hosszú éveken át lesz otthonod dísze.

Dohányzóasztalok, Tapolca, Ágnes Bútor és Lakberendezés

Diana dohányzóasztal Vastagított, temperált üveglapos dohányzóasztal, tejüveg újságtartó polccal, amelyet a króm és a fa modern kombinációja tesz különlegessé! Többféle színben rendelhető: sonoma tölgy, cseresznye, szilva, wenge.

diana dohányzóasztal

Diana 110x60cm dohányzóasztal Mérete: 110/60/45 cm víztiszta üveg asztallap, Bükk, wenge, cseresznye, MDF váz. Normálméretű dohányzóasztal, lerakóasztal, oldalasztal újságtartó tej üveg polccal.